Zúgott a „mocskos Fidesz” Krúbi koncertjén – videó

Megosztás

Az énekes-rapper előbb a királynővé maszkírozott Orbán Viktor testőreként, majd gyilkosaként, végül pedig trónörökösként lépett a közönség elé a debreceni Campus Fesztiválon.

Július 19. és 22. között rendezik meg a tizenötödik Campus Fesztivált Debrecenben, ahol 20-án számos nagy név fellépett a Nagyerdőben. Köztük volt Krúbi is, aki a Viktória Királynő Emlékkoncerttel lépett fel a Debreciner tudósítása szerint.

A koreográfia hasonló volt, mint néhány héttel korábban a Budapest Parkban tartott fellépésen: az énekes-rapper előbb a királynővé maszkírozott Orbán Viktor (Viktória királynő) testőreként, majd gyilkosaként, végül pedig trónörökösként lépett a közönség elé. Krúbi itt is elénekelte Az Oroszlánkirályból ismert Az élet az úr című dal NER-re adaptált verzióját, majd megcsókolta az előzetesen Szimbaként az égbe emelt Orbán Viktor bábut.

A korábbi fellépésétől eltérő jelenség volt a Campus Fesztiválon, hogy amikor a történet narrátora egy perc néma csendet kért Viktória királynő emlékére, akkor a debreceni közönség erőteljes „mocskos Fidesz” skandálásba kezdett, ahogy az a Debreciner videójában is hallható:

Forrás: Debreciner

Kapcsolódó cikkek